4 tips til hvordan skrive gode nyhetsbrev for idrettslag

WebOrg er et system med mye funksjonalitet, men vi overlater likevel noen spesialfunksjoner til andre dedikerte tjenester. Én slik funksjon er nyhetsbrev. Det finnes mange gode systemer for utsending av massemailer, som for eksempel nyhetsbrev, og mange av dem har gratisversjoner. Med mange av disse systemene kan man enkelt laste opp epostlister man kan eksportere ut fra WebOrg.

Vi benytter selv tjenesten Mailchimp og kan anbefale denne, men det finnes flere andre alternativer, blant annet:

www.mailchimp.com – gratis opptil 2000 kontakter eller 12 000 eposter per mnd
www.sendinblue.com (gratis for opptil 9000 eposter per mnd)
www.madmimi.com (pris basert på antall kontakter, minstepris $10 pr mnd for 500 kontakter)
www.campaignmonitor.com (minstepris $9 per måned, for 500 kontakter og 2500 eposter pr mnd)


Hvordan skrive gode nyhetsbrev for idrettslag:

1. Samle ideer

Det er lurt å ha en notatbok eller samledokument der man samler alle ideer og tanker man ønsker å skrive om i neste nyhetsbrev. Bruk en samarbeidsplattform som Google Dokumenter eller Dropbox slik at flere kan bidra på samme dokument.

2. Inkluder info om aktiviteter/arrangementer

Benytt anledningen til å markedsføre kommende aktiviteter (kamper, cuper, dugnader osv.). Inkluder linker til påmeldinger og/eller nyheter der det er skrevet mer om disse.

3. Link til nyheter

Legg ved linker til interessante nyheter som medlemmene kan ha interesse av – spesielt dersom de inneholder fine bilder fra kamper, cuper og lignende.

4. Fatt deg i korthet

I dagens samfunn er det svært mange som kjemper om vår oppmerksomhet – spesielt på digitale flater. Det er derfor viktig at det er lett å få med seg hovedpoengene, slik at man kan danne seg et inntrykk om man ønsker å vite mer. Link heller til fulle nyheter/innhold som går i dybden av det aktuelle temaet. Sørg også for å ikke ha for lange avsnitt av samme årsak.

Vi er sosiale
Kontaktdetaljer

Drammensveien 288
1327 Lysaker

Noe du lurer på?
Fields marked with an * are required