NIFs krav til idrettsklubber i 2016, og hvordan WebOrg hjelper deg med disse

Idrettstinget har har besluttet at idrettsklubber må ta i bruk et godkjent medlemsregister innen utgangen av 2016. WebOrg er en samarbeidspartner med Norges Idrettsforbund (NIF) og følgelig en av flere godkjente leverandører.

Denne beslutningen kom som et resultat av en lovendring, som også medfører flere krav som trer i kraft i år, der de viktigste er som beskrevet på bildet fra NIF til høyre. Les videre for å finne ut mer om disse kravene og hvordan WebOrg kan hjelpe din klubb med å imøtekomme disse.

1. Årsmøtet må i 2016 avholdes innen 31. mars.

Idrettslagene kreves å gjennomføre årsmøtet innen 31. mars og samtidig vedta ny lov som oppfyller lovnormer fra NIF. Lovnormene finnes på NIF sine sider.

2. Idrettsregistreringen må gjennomføres innen 30. april.

Med WebOrg får man en automatisk oversikt over idrettsrapporteringen – du trenger bare et ajourført medlemsregister.

3. Klubben må ha innført et godkjent elektronisk medlemsregister innen 31. desember.

Med WebOrg får klubben:

– Medlemsregister integrert med NIFs databaser

– Kombinasjonen av medlemsregister med annen funksjonalitet som åpner helt nye muligheter.

– En skybasert tjeneste som er i kontinuerlig utvikling – ny funksjonalitet tilkommer klubbene fortløpende

skymodell

Der mange idrettslag i dag har en fragmentert løsning med forskjellige leverandører for:

– webside

– medlemsregister

– arrangementspåmeldinger

– betalingsløsning

samler WebOrg dette på ett sted. Resultatet er èn leverandør med ett punkt for support, et felles brukergrensesnitt og store synergieffekter av å samle funksjonalitet på èn plattform.

Kontakt oss for en uforpliktende prat eller book en demo!