Opprette arrangement med påmelding og knytt det mot sosiale media

Med WebOrg oppretter du arrangementer effektivt, og ved å kombinere sosiale media utnytter du dets fulle potensiale! Under viser vi hvordan med et praktisk eksempel – Fotballskolen 2016

 

1. Opprette arrangementet i WebOrg

Trener oppretter arrangementet Fotballskole 2016 med påmelding og online betaling. Maks antall deltagere settes til 300, og påmeldte utover dette blir satt automatisk på venteliste. Fotballskolen løper i uke 26 og uke 27. Deltagere kan melde seg på begge ukene til en rabattert pris.

2. Publiserer nyhet Fotballskolen 2016 og deler den på sosiale media
Trener publiserer en nyhetsartikkel om Fotballskolen 2016 med lenke til påmelding. Videre deler hun artikkelen på laget, klubben og sin facebook-side og twitterkonto. Ved å gjøre dette nås potensielle deltagere utover klubbens ordinære medlemsmasse.

3. Deltagere melder seg på
Spillere og foreldre hører om Fotballkskolen via klubben eller sosia media. Andre trenere i klubben sender e-post til sine lag med informasjon om påmelding til årets fotballskole. Deltagere / foreldre går til klubbens hjemmeside for påmelding og betaling.

4. Varsling om påmeldinger
Trener mottar jevnlige oppdateringer på nye deltagere. Dette medfører til økt kontroll og trener kan enklere forutse om arrangementet kommer til å bli fullt.

5. Gjennomføring
Trener kan enkelt kommunisere med deltagerne, og bruke informasjonen fra deltagerlisten aktivt på arrangementet. Deltagerlisten eksporteres til Excel og deles ut til trenere og oppmenn på feltet.

Vi er sosiale
Kontaktdetaljer

Drammensveien 288
1327 Lysaker

Noe du lurer på?
Fields marked with an * are required