Vi slår oss sammen med Spoortz

Gjennom det siste året har vi gjennomført samtaler med Spoortz som nå har ført frem til at slår oss sammen. Dermed samles 25 års erfaring med drift og utvikling av IT-løsninger til idrettslag og særforbund. Dette vil øke mulighetene og investeringene innenfor innovasjon og produktutvikling for dermed å levere et enda bedre tilbud til idrettslagene. Det sammenslåtte selskapet kaller vi Samspill Holding AS.

Med utgangspunktet om å forenkle hverdagen til administrasjonen i idrettslagene, startet historien til både Spoortz og WebOrg likt. Siden henholdsvis 2006 og 2011 har begge selskapene utviklet hver sin IT-løsning. Gjennom dialog og samarbeid med en rekke ulike idrettslag i hele landet har selskapene utviklet to relativt like produkter. Til sammen er det nå over 750 idrettslag som bruker oss i den daglige driften, samt særforbund gjennom Svømme, Friidretts- og Danseforbundet

Vi går en spennende tid i møte og er veldig takknemlige for tilliten og til tider tålmodigheten som idrettslagene har vist oss. Vi setter stor pris på at de har delt og inkludert oss så mye i idrettshverdagen deres. Nå håper vi at vi kan gi mer tilbake for sammen å stå sterkere! Med vår felles kompetanse og erfaring, ser vi frem til å fortsette å levere på idrettslagenes behov.

Vi er sosiale
Kontaktdetaljer

Drammensveien 288
1327 Lysaker

Noe du lurer på?
Fields marked with an * are required