Komplett medlemsregister
og påmeldingsløsning

- vi har erfaring med alle typer idrettslag

Weborg member er gratis

• Medlemsregister - NIF godkjent
  • Påmeldingsystem - fotballskole, turnpartier, mm
  • SMS betaling og purring - kontingent og treningsavgift
  • Klubbkalender - Klubb, gruppe, lagnivå
  • Medlemmets side - oversikt over familen, aktiviteter og betalinger
  • Rettighetsstyring - gi tilgang basert på din rolle i klubben
  • Betalingsløsning - refundér, automatiske rapporter til regnskap, mm.
  • Automatisk purring - medlemskontingent og treningsavgift

WebOrg member gir alle i klubben komplett oversikt. Admin kan følge opp og se betalinger, mens medlemmet kan kontrollere sin familie og får meldinger om hva som skjer i klubben

• Komplett medlemsregister med NIF integrasjon

Fakturér medlemskontinget og treningsavgift i WebOrg member. Medlemmet betaler gjennom sin profil eller via en SMS - enkelt!

• Automatisk utsendelse og oppfølging av krav

Du setter dato for 'betaling åpner' og WebOrg member følger opp og håndterer innkrevingen av kontingenter og treningsavgifter

• Fleskibel påmelding

Arrangementsystemet passer utmerket til samlinger, fotballskoler, mm. Integrasjon med medlemsregisteret gjør at du kan gi forskjellige priser basert på medlemmenes tilknytning i kubben. Med online betaling får du pengene inn FØR arrangementet starter.

WebOrg member handler om brukervennlighet.

• Familieoversikt

Oversikt ogver familiens medlemskap og mulighet til å melde seg på klubbens treningstilbud

• Min kalender

Komplett oversikt over aktiviteter som treninger, stevner og andre typer arrangementer.

• Betalinger

Representert som en handlekurv med alle krav som er utestående. WebOrg member purrer helt til betalingen er gjennomført

WebOrg brukes av alt fra landets største idrettslag til mindre foreninger. En fellesnevner er viktigheten av god økonomisk likviditet.

• Pengene inn på konto i løpet av 24 timer

Pengen tilkommer klubbens konto i form av brutto oppgjør. For et medlemskap som koster NOK 500 vil klubben motta NOK 500 på sin konto.

• Splitte betalinger på diverse konti

WebOrg member støtter flere oppgjørskonti. For et fleridrettslag kan pengene kanaliseres til gruppene: fotball, håndball, mm.

• Pris of rapportering

NOK 2 + 2,5 % pr. transaksjon Klubben blir fakturert i etterkant Automatiske betalingsrapporter sendes direkte til regnskap

WebOrg member- komplett medlemsregister og påmeldingsystem skreddersydd for idretten

Send forespørsel