WebOrg – en erstatter til Mysoft

Nå er det ikke lenge igjen til Mysoft forsvinner! Mange turnforeninger har allerede byttet system og noen har til og med begynt å sette opp høstens påmeldinger. Ingen har noen gang angret på å være tidlig ute. Hvordan ligger din turnforening an?

Gjennom det siste året har mange turnforeninger kontaktet oss og sagt at de trenger en ny løsning for medlemshåndtering, og per i dag har vi over 30 000 turnere i våre systemer. Det er nesten 30% av alle som driver med turn i Norge!

Turnforeningene som bruker WebOrg har ikke bare inkludert oss i turnhverdagen sin, de har hjulpet oss med å bygge en enda bedre løsning. Det har blitt et community der de seg i mellom deler erfaringer med systemet, lærer hverandre hvordan de kan spare tid på administreringen og samarbeider om et bedre tilbud til alle som ønsker å drive med turn. Dette er vi stolte av!

Vi vet at den største utfordringen for turnforeninger er en sømløs partipåmelding. Derfor har fokuset vårt vært her det siste året. Vi har oppdatert påmeldingsløsningen vår så dere kan sette et maks antall deltagere per parti. Dere kan legge inn restriksjoner på aldersgrense slik at stolte foresatte ikke får jukset seg til plasser på eldre partier fordi de mener barna er «så gode». Ja, dette har vi erfart at skjer overraskende ofte! Dere kan legge inn en fortrinnsrett for de som var med i fjor, eller kanskje de som akkurat ikke fikk plass. Det blir ofte ventelister, så dette får dere per parti. Det er fortsatt funksjoner som flere savner, og vi er på langt nær ikke i mål enda, men vi er på god vei. Og vi ønsker hjelp, tilbakemeldinger og gode forslag fra dere som sitter i de ulike foreningene.

Det er mange som vier mye av tiden sin for å kunne gi nærmiljøet et godt treningstilbud, og det er de vi vil hjelpe. Vi ønsker å kunne tilby en løsning for å administrere klubben, men også kompetanse og råd der det måtte trenges. Vi ønsker å bringe klubbene nærmere hverandre og skape gode relasjoner, så vi har innført flere tilbud til alle som bruker

– Personlig veiledning ved behov og ønske
– Kurs av ansatte og frivillige i klubbene
– Lukket Facebookgruppe der alle turnforeningene kan dele erfaringer sine med WebOrg, gi hverandre råd og diskutere nye måter å drive foreningene fremover.
– Webinarer hver uke (et på dagtid og et på ettermiddagen) hvor vi går igjennom ulike deler av løsningen som alle som ønsker kan være med på. Dette er en fin innføring for nye i klubben eller for de som ønsker en oppfriskning

Ettersom Mysoft blir borte vet vi at det er mange som ser etter noe nytt. Vi ønsker å tilby en løsning som turnforeningene kan se på som en god erstatter, og jobber kontinuerlig med å bli akkurat det. Jobber du eller er du frivillig i en turnforening som nå må bytte kan dere gjerne ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og demo av løsningen.

Les mer og ta kontakt med oss her!

Vi er sosiale
Kontaktdetaljer

Drammensveien 288
1327 Lysaker

Noe du lurer på?
Fields marked with an * are required